Diskuse

Čapí hnízdo a předčasné úsudky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je úplně jedno na co se ty prachy použijí. Je také pravděpodobné, že příjemci se budou většinou točit kolem známých z řad politiků a byrokratů a budou rozjíždět nesmyslné projekty na jejichž užitek by z vlastních peněz nevsadili ani korunu.

1 0
možnosti
Foto

Svědomí i vědomí se opotřebovává. A tak dnes relativně bez problémů procházejí věci, které by před lety vzbudily pozornost.... a v zemích na západ od nás by se nestaly a nebo vyvolaly politické zemětřesení.

S hodnocením úrovně novinářů souhlasím. Protože jestli po ́89 absolutně zklamali politici, tak novináři tím spíše.

1 0
možnosti

I na západ od nás je to všechno jen pokrytectví. I tam platí, že někdo smí a jiný nesmí.

3 0
možnosti

Jakékoliv dotace do soukromého podnikání jsou svinstvo, které deformuje podnikatelské prostředí. Většina z nich ještě není z racionální hlediska potřebná. Bábiš, jako pilný čerpatel dotací, to bude mít určitě dobře ošéfováno a nedopadne jako Rath. Tady nerozhodují fakta, ale politická korektnost. Patříš do politického mainstreamu je vše OK, nepatříš nebo zlobíš, tak si na tebe posvítíme. My si EU rozvracet nenecháme

1 0
možnosti

Přesně tak! EU je socialistická utopie, založená na dotacích a regulacích. Unii vůbec k ničemu nepotřebujeme - naše členství v Schengenu nebo společném evropském trhu není absolutně závislé na tom, jestli zůstaneme v EU. Konkrétně: Island, Norsko, Švýcarsko a Lichtenštejnsko v EU nejsou a přitom jsou součástí Schengenu. Takže se ptám, proč jsme členy EU? Aby se Babiš napakoval na dotacích?

1 0
možnosti

Vůbec netuším, k čemu je nějaké čapí hnízdo dobré, ale obecně si myslím, že u velké spousty dotací vůbec nejde o to, k čemu jsou, ale aby byly správně zadministrovány a hlavně včas vyčerpány. Někdo by měl krom byrokratických správností taky posuzovat jejich smysl. Naprosto nepochopím, jak mohou být z EU stavěna golfová hřiště nebo jak mohl dostat Bolek Polívka dotaci na svoji farmu. Nebo třeba nedávno jsem byl v Novém Městě n.m. v krásném hotelu a taky postavený z EU peněz.....

1 0
možnosti

U nás máme z europeněz postavenu skvostnou asfaltku v délce 200 metrů, která vede z rozbité okresky do polí a tam náhle končí bez jakékoli návaznosti. Nikdo po ní nejezdí a proto je už 9 let stále jako včera vyrobená!

1 0
možnosti